Відкрийте сторінку замовлення і створіть для неї посилання. Надішліть це посилання будь-яким способом, який вам зручний.
Посилання відкриває половину замовлення, що належить цій людині: дані для встановлення та залишок за тарифом. Їй не потрібні ні акаунт, ні застосунок, ні запрошення.
Нічого вашого воно не несе. Ваш чек та інші ваші тарифи людина не побачить і повернення коштів попросити не зможе.
