Padam akaun anda
Anda boleh memadam akaun sendiri, dari dalam aplikasi, dalam beberapa saat. Halaman ini menerangkan caranya, apa yang dipadam, dan apa yang wajib kami simpan.
Dalam aplikasi
- Buka aplikasi dan pergi ke tab Lagi.
- Ketik kad di bahagian atas, yang tertera nama anda.
- Skrol ke bawah dan ketik Padam akaun.
- Baca apa yang dipadam dan apa yang kekal, kemudian ketik Padam akaun saya.
- Sahkan. Log masuk anda dibuang serta-merta.
Jika anda tidak dapat mengakses aplikasi
Telefon bimbit yang hilang, atau telefon bimbit yang anda tidak lagi miliki. Tulis kepada kami daripada alamat e-mel yang digunakan oleh akaun itu dan minta ia dipadam. Seorang manusia membacanya dan membalas.
Minta kami padamkannya
Apa yang dipadam
Log masuk anda dibuang dan pesanan anda dipisahkan daripadanya. Akses tamat serta-merta, dan data peribadi biasa dipadam dalam tempoh tujuh hari.
- Anda keluar daripada setiap kumpulan Together serta-merta. Kumpulan yang anda urus diserahkan kepada ahli lain, atau ditutup jika anda satu-satunya ahli.
- Mesej yang anda tulis dalam kumpulan hilang untuk semua orang serta-merta.
- Baki kredit kedai dalam akaun tidak lagi boleh digunakan.
Apa yang terus berfungsi, dan apa yang kekal
- eSIM yang sudah anda pasang terus berfungsi sehingga pelannya habis — memadam akaun tidak mematikan data yang sudah anda bayar.
- eSIM pada telefon yang anda gunakan untuk memadam akaun kekal dalam eSIM saya di situ, bersama butiran pemasangannya.
- Rekod pesanan, resit dan lejar kredit kekal dengan kami selama yang dikehendaki oleh kewajipan perakaunan dan cukai kami, tanpa nama atau e-mel anda.
- Mesej yang anda tulis dalam bulatan Together dipadam untuk semua orang 90 hari selepas ia dihantar.